top of page
kml2020 wix.jpg

Aktuálne mám
40 hodín / mesiac 
na konzultácie pre 
klientov.

O mne

Začínal som programovaním webov ešte cez Dreamweaver od Adobe a grafikou vo Photoshope a popri tom som klikal PPC kampane pre klientov. Reálne pracovné skúsenosti z marketingu som začal zbierať v ZlaveDňa v roku 2010 a následne v rôznych agentúrach, na strane klienta. Neskôr som si založil vlastnú agentúru samsiDigital, ktorú som za 2 roky vyškáloval na 20 zamestnancov a 700k revenue a o ďalšie 2 roky na to som zistil, že to nie je niečo čomu sa chcem venovať. Veľmi veľa som tvoril contentu, vypredali sme knihu, vyhral som dva krát Bloger Roka, bol som 3x po sebe Google Certified Trainer, moderoval alebo rozprával som na stovkách konferenciách o marketingu.

Posledné 2 roky som strávil v Billdu čo je primárne mobilné SaaS a mal som nastarosť marketing s focusom na US, AU, UK a DE markety. Detailnejšie mám všetko rozpísané na LinkedIne.

Aktuálne pracujem na svojom startupe, kde sme vo fáze kedy testujeme product-market fit a zbierame dáta, testujeme vyhodnocujeme a všetko prerábame. Vďaka tomu mám voľnú kapacitu 40 hodín / mesiac pre 1 - 3 projekty na ktorých môžem pracovať.

Marketing  SaaS / Mobile SaaS 
Business Development 

Marketing strategy 

Developing teams

Processes, sheets, data-driven approach 

bottom of page